Kaufmanniana Ice Stick Tulp – The Making Of

Kaufmanniana Ice Stick Tulp – The Making Of

Hoe de foto van de Kaufmanniana Ice Stick Tulp tot stand kwam.

Dinsdag 17 april 2018. Een schitterende middag, volop zon, lekker warm en weinig wind, een echte lentedag. Het kriebelt, ik moet er op uit. Fotospullen bij elkaar gezocht, in de auto, richting de tulpentuin.

Niet druk met bezoekers, kortom een waar genot om aantal uren daar te fotograferen. De ene tulp is nog mooier dan de ander, en lichtinval licht/schaduw is perfect.

Een grote groep Kaufmanniana Ice stick tulpen bij elkaar, volop in het zonlicht, en heel zachtjes wiegend in de wind. Goh… wat een feestje voor mij. Door de warmte gaan deze tulpen helemaal openstaan.

Zonlicht en de witte kleur vraagt het uiterste van mijn camera, maar zoals altijd heb ik deze perfect onder controle. Eerst een aantal keren om de tulpen heen gelopen. Kijken, kijken en nog eens kijken, want ogen zijn eigenlijk mijn instrument!

En dan aan de slag! Van de vele foto’s die ik van de Ice stick gemaakt heb, is deze wel een van mijn favorieten.

Zo favoriet, dat hij als een canvasdoek 120×80 voorzien kader in de huiskamer pronkt. En elke morgen tovert juist deze foto, een glimlach op mijn gezicht bij binnenkomst.

Ice stick… een koele tulp, met een zeer warme uitstraling!

De ice stick past in elk interieur, daar ben ik van overtuigd. Wil jij deze foto ook in jouw interieur laten pronken? Bestel hem dan via Werk aan de Muur door hieronder op de foto te klikken!

[wadm_artwork artid=”607121″]

Benieuwd naar mijn andere foto’s? Bekijk mijn tulpen foto’s.

Close Menu
error: Content is protected !!